testimonials


Στο Studio Sachanidou Photography καθόλη τη διάρκεια της εξέλιξης μας, είχαμε και εξακολουθούμε να έχουμε ώς κύριο στόχο την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας. Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε μαρτυρίες πελατών που είναι η καλύτερη απόδειξη της άριστης και ποιοτικής εξυπηρέτησης που προσφέρει το studio μας.


Καταπληκτική επαγγελματίας, πολύ ευχάριστη, με φρέσκιες ιδέες, πάντα στην ώρα της, θετική, φιλότιμη και προσιτές τιμές!!! Συστήνω ανεπιφύλακτα!!!
Σοφία Γρηγοριάδου
Καταπληκτική φωτογράφος και  υπέροχος χώρος, με γούστο!!! Πάντα πρόθυμη να σου καλύψει οποιαδήποτε επιθυμία  και το αποτέλεσμα της δουλειάς της είναι άψογο!!!
Tonia Karagiannidou
Καταπληκτική επαγγελματίας, με προσιτές τιμές κ πολυ δημιουργικη! Κανει φανταστικές φωτογραφίσεις νεογέννητων καθως έχει φρεσκεσ ιδέες κ πρωτοτυπεί!
Η αγάπη για τη δουλειά της φωτογραφίζεται στο φακό κ το αποτέλεσμα είναι αδιαμφισβήτητα ονειρεμένο!
efi sahanidou
Αψογο περιβάλλον για φωτογράφηση νεογέννητων παιδιών με εκπληκτικό αποτέλεσμα!!!
Agni Andronidou
Μαρία είμαστε ενθουσιασμένοι με το βίντεο και τις φωτογραφίες του γάμου μας!!! Επιβεβαιώνεται ότι είστε μία πολύ ταλαντούχα φωτογράφος!
Καλλιόπη Παπάζογλου
Ο άψογος επαγγελματισμός και η φαντασία σας κατάφερε να γίνει αυτή την τόσο ξεχωριστή και τέλεια μέρα για εμάς ακόμη τελειότερη που θα την θυμόμαστε για πάντα!
Ασπασία Φαρμάκη